Closet Clever
Förra våren diy:ade jag mina utslitna, tråkiga och vita låga converse. Köpte lösglitter och lim på Panduro och plockade fram min kreativa sida och slutresultatet blev ett par guldglittriga sneakers! Snacka om att spicya upp en basic svart outfit istället för att slänga skorna och köpa nya. I och med Itgirls fjärde utmaning "Closet clever" tänkte jag nu (i sista sekund) dela med mig hur jag steg för steg gick tillväga. Scrolla ner för att inspireras!
 
Det du behöver: 
 
Ett par skor du inte längre använder, två skålar (en stor och en liten, lösglitter i valfri färg, lim, en sked (vid behov), tejp, en pensel (och hårspray).
 
 
Börja med ta bort skosnörerna och tejpa de delarna på skon du inte vill ha glitter på (ex längst fram på skon och sulan). Häll sedan ner 1/4 lösglitter i den lilla skålen, följt av lim (ca halva burken) och blanda. 
 
 
Pensla limmet på skon och strö lösglitter över (ta hjälp av en skeden). Skaka av överflödigt glitter som inte fastnar på skon i den stora skålen för att slippa glitter överallt. Fortsätt penslande av limmet runt hela skon och strö glittret över, här snålas inte ;) Glittra på tills skon är helt täckt av glitter. Glöm inte bort att jobba snabbt då limmet torkar fort! 
 
 
Sådär! Låt nu skorna torka under natten och spraya sedan med hårspray på morgonen. Håll ett avstånd på 20 cm, spraya generöst och låt torka innan användning!
 
 
Slutresultatet, hur balla!! Vad tycker ni? 
Anna

Åh så coola!

ELIN WAHLBERG

häftigt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like